Mijn naam is Daniëlle Brink. Het grootste gedeelte van mijn leven heb ik doorgebracht op het platteland in Vriezenveen. Als kind had ik het geluk dat ik veel ruimte had om buiten te spelen en om lekker creatief bezig te zijn. In mijn vrije tijd was ik dan ook veel te vinden bij de dieren en vond ik het geweldig om te schilderen en te tekenen. Het was voor de mensen om me heen dan ook niet echt een verrassing dat ik voor een creatieve opleiding koos. In 2011 ben ik afgestudeerd. Mijn leven als grafisch ontwerper kon beginnen!

……………………………………………………………………………………………………………………………….

Ik ben er achter gekomen dat je jezelf soms moet uitdagen in het leven. Dat heb ik gedaan door verder te gaan studeren. Op mijn 24ste mocht ik mezelf, naast grafisch ontwerper, HBO voedingskundige noemen en heb ik mijn diploma hiervoor in ontvangst mogen nemen. Tijdens mijn studiejaren aan de opleiding Voeding & Diëtetiek in Groningen merkte ik dat mijn passie en liefde voor ontwerpen en illustreren nog groter was dan ik zelf had verwacht. De creativiteit begon weer te kriebelen. Het gevolg daarvan was dat ik heb besloten om een eigen bedrijf op te richten. Zo is Studio Vol Vertrouwen ontstaan.

……………………………………………………………………………………………………………………………….

Zelf had ik niet gedacht dat ik op dit punt van mijn leven een eigen reclamebureau zou hebben. Hier heb ik nog geen moment spijt van gehad! Ik word zelf nog enthousiaster als ik zie dat mensen blij worden van mijn ontwerpen. In het begin was het wel even spannend. Wat verwachten de mensen van mij? En kom ik wel zakelijk genoeg over? Inmiddels heb ik het geheim ontdekt: Blijf dichtbij jezelf! En dat is wat ik mijn klanten ook graag wil meegeven.

……………………………………………………………………………………………………………………………….

Ik heb voor verschillende bedrijven, mensen met een zelfstandig beroep, verenigingen en particulieren door heel Nederland iets mogen betekenen. Van een logo voor een boerencamping op Texel tot reclame-uitingen in de buurt van Utrecht. Geen opdrachtgever is hetzelfde. Dit betekent dat iedereen persoonlijke aandacht en maatwerk nodig heeft. Het is telkens weer een leuke uitdaging om de sfeer neer te zetten die de klant voor ogen heeft. Misschien denk je nu: sfeer neerzetten? Ik heb geen idee wat ik wil. Daar hoef je je echt niet druk over te maken. Samen komen we zeker tot een mooi en origineel resultaat!

……………………………………………………………………………………………………………………………….

Heb je vragen, een opmerking en/of een compliment? Laat het me weten!

Ik kijk er naar uit om met je samen te werken!.

……………………………………………………………………………………………………………………………….

Danielle final