Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Het invullen van dit veld is niet verplicht.
4 berichten.
Karin Walsweer Karin Walsweer uit Almelo
Hoi Daniëlle, wij zijn erg blij met de save the date en trouwkaarten die je voor ons hebt ontworpen! Vanaf de eerste afspraak heb je met ons mee gedacht en kwam je ook zelf met ideeën en suggesties over dingen waar wij soms nog helemaal niet over hadden nagedacht. Je hebt onze wensen erg goed doorgevoerd. De ontwerpen waren mooier geworden dan we ons van te voren hadden voorgesteld! Ook heel fijn dat je verschillende ontwerpen stuurde, zodat we ook verschillende mogelijkheden konden zien. Heel erg bedankt voor de mooie kaarten en de leuke samenwerking!
Anke Loman Anke Loman uit Vriezenveen
Hoi Daniëlle, wat zijn we ontzettend blij met het drukwerk dat je voor onze bruiloft op 03-09 hebt ontworpen! Niet alleen de trouwkaart was precies zoals we van tevoren graag wilden en misschien nog wel beter, maar ook de save-the-datekaartjes, dagprogramma's en 'visitekaartjes' om aan bedankjes e.d. te doen vonden we erg gaaf. Toen we je eerste drukwerk kregen werd ik helemaal blij van je vrolijke, kleurrijke ontwerp. Meteen vanaf de eerste afspraak waarin we doornamen wat Gertjan en ik graag wilden, dacht je met ons mee, kwam je met ideeën en hadden we er vertrouwen in. In je communicatie was je snel, vriendelijk, duidelijk en professioneel. En we vonden het prettig dat je altijd eerst een proefontwerp stuurde waarop we, indien nodig, nog feedback konden geven en toen we dit deden en we later de definitieve versie kregen waren we helemaal tevreden. Ontzettend bedankt voor je harde werk! Ik ben erg blij dat we je gevraagd hebben voor de ontwerpen en ik weet je zeker te vinden als ik opnieuw drukwerk nodig heb. Een aanrader!
C. de Jong C. de Jong uit Vriezenveen
Beste Daniëlle, We willen je hartelijk danken voor je werk voor de Vakantie Bijbel Week in Vriezenveen. Tijdens ons eerste telefonisch contact kwam je al zo enthousiast en prettig over. Tijdens het proces hebben we meerdere malen overleg gehad, meestal per mail. Je pakte direct op wat de wensen waren en kwam daarnaast met een goede eigen inbreng die heel passend was voor het doeleinde, waardoor het resultaat van de diverse PR-materialen er erg mooi uitzag! Van onze kant kwamen er nog wel eens onvoorziene tekstwijzigingen die we –soms met enige schroom om alweer een wijziging- naar jou mailden, maar jij bleek onvermoeibaar 🙂 Er was frequent contact en je werkte snel. We zijn je dankbaar dat je zo’n belangrijke en mooie bijdrage hebt willen leveren voor de VBW!
Harmen Harmen uit Koelewijn
Danielle heeft voor Kachelmaterialenshop.nl een visitekaartje ontworpen. De samenwerking was super en Daniëlle luistert goed naar de klant wat uiteindelijk een mooi visitekaartje op heeft geleverd. Bedankt!