Danielle-Brink-4

Alles wat je

aandacht geeft groeit

Alles wat je aandacht geeft groeit. Deze zin had mijn docent met sierlijke letters voorin mijn tekenboek geschreven toen ik een creatieve cursus ging volgen. De afgelopen jaren heb ik in mijn eigen leven ervaren dat deze zin waar is en heb ik mezelf op het gebied van grafisch ontwerp en illustratie verder mogen ontwikkelen. Een tijd die ik op geen enkel vlak had willen missen!

Mijn naam is Daniëlle Brink. Ik ben een ambitieuze, zelfkritische grafisch ontwerper en voedingskundige. Voor verschillende ondernemingen heb ik mij mogen inzetten en heb ik ontwerpen mogen maken voor diverse uitingen. Je kunt hierbij denken aan o.a. beelden voor social media, websites, het vormgeven van folders en campagnes.

In een samenwerking vind ik het belangrijk om goed naar elkaar te luisteren, elkaar de ruimte te geven, feedback te ontvangen en zo samen tot een sterk resultaat te komen. Anderen beschrijven mij als een harde werker en ervaren mij als een positief en vrolijk persoon. Als ik lekker creatief bezig mag zijn en in contact sta met mensen ben ik helemaal in mijn element. Als persoon ben je nooit uitgegroeid. Ik kijk er dan ook naar uit wat een nieuwe plek, collega’s en andere mensen me gaan brengen, wat ik voor hen mag betekenen en wat we samen gaan neerzetten.

Portfolio

online + offline uitingen

De afgelopen jaren heb ik verschillende ontwerpen mogen maken voor verschillende doeleinden, zoals websites, folders en campagnes. Hieruit heb ik een selectie gemaakt. De uitingen lopen uiteen van logo ontwerpen, huisstijlen en visuals tot het vormgeven en wegzetten van productlijnen in horecagroothandels.

LED schermen + lower thirds

Naast dat ik bij stichting Go and Tell verantwoordelijk was voor de online uitingen, waaronder de website, social media beelden, thumbnails en webmailings, was ik ook verantwoordelijk voor de LED schermen en lower thirds tijdens (online) evenementen. Hieronder zijn twee eindresultaten te zien.

Contact

Bent u geïnteresseerd in een kennismakingsgesprek en wilt u meer van mijn werk zien? Neem gerust contact met me op.

daniellebrink@hotmail.com

+31 (0)642005059

LinkedIn