Danielle Brink Studio Vol Vertrouwen grafisch ontwerp illustratie

doe wat je doet

met passie

Ook al ken ik je waarschijnlijk niet of misschien niet heel goed, toch kan ik iets over je vertellen. Want wij hebben namelijk een overeenkomst. Ik kan over je vertellen dat je een passie hebt. Ik weet ook dat de passie die je hebt te maken heeft met de talenten die je hebt gekregen. Vaak ligt wat je leuk vindt om te doen in het verlengde met datgene wat je ook graag deed toen je klein was.

 

Voor mij was dat lekker creatief bezig zijn. Mijn favoriete vak was al op de basisschool tekenen. Ik weet het nog precies, we kregen altijd woensdag eind van de ochtend daarin les. Ik keek daar elke week weer naar uit. Het was voor mensen om me heen dan ook geen verrassing toen ik na de middelbare school voor een creatieve opleiding koos. In 2011 ben ik afgestudeerd. Mijn leven als grafisch ontwerper kon beginnen!

 

Ik hou van uitdagingen en vind het belangrijk om soms uit mijn comfortzone te stappen. Dat heb ik gedaan door naar Groningen te verhuizen om daar verder te gaan studeren. Maar dit keer in een totaal andere richting. Op mijn 24ste mocht ik mezelf, naast grafisch ontwerper, HBO voedingskundige noemen. Tijdens deze opleiding merkte ik dat mijn liefde voor designen groter was dan ik zelf door had. De creativiteit begon weer te kriebelen en ik besloot om Studio Vol Vertrouwen op te zetten. Dit bleek een goede stap te zijn. In de afgelopen jaren is mijn interesse en passie voor vormgeven, kleur, compositie en illustratie alleen maar groter geworden. Mijn grootste wens is dat ik anderen net zo’n grote glimlach mag bezorgen met de eindresultaten als dat ik zelf heb tijdens het creëren van de visuele beelden.

 

Ik ben dankbaar dat ik door te ontwerpen en illustreren stukjes van mijn passie mag uitdelen. Kan ik je verder helpen? Dan kun je hier contact met me opnemen. Ik zou het leuk vinden om van je te horen!

2020.Over.Studio-Vol-Vertrouwen.Danielle-Brink-final